luni, noiembrie 10, 2008

Functii si programe masini de spalat Beko!

In spatele unei denumiri se regasesc mai multe functii ale masinilor de spalat, special concepute pentru a face utilizarea lor mai usoara si pentru a optimiza rezultatele spalarii. Masina de spalat este astazi atat un produs de marketing cat si unul tehnologic. Ca intotdeauna , pe acest blog incercam sa aflam care este tehnologia care se ascunde in spatele denumirii de marketing si cu ce ne poate ajuta pe noi in folosirea masinii de spalat. Beko este un brand care a reusit sa dubleze tehnologia cu actiuni de marketing de succes ( masian de spalat cu functia PET si combina frigorifica cu voice recorder.)

Super 40 (Bumbac A+/A 40)
Acest program asigura performante superioare la spalare (clasaA), chiar si la 40 grade Celsius.

Mix 40 Grade
Programul Mix 40 ofera posibilitatea spalarii hainelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii. Selectand acest program, nu va mai fi nevoie sa separati rufele in functie de tipul tesaturii si nici sa asteptati pana cand se acumuleaza o incarcatura intreaga de rufe din bumbac sau din materiale sintetice.

Spalare manuala
Cu ajutorul acestui program, chiar si cele mai delicate tesaturi pentru care se recomanda spalarea manuala (cum ar fi matasea si casmirul) vor fi spalate in perfecta siguranta, ca si cum ar fi spalate manual. Acest program creeaza o miscare de agitare delicata a tamburului in timpul spalarii, astfel incat rufele nu vor mai intra la apa. Pentru ca acest program foloseste mai putina apa, fibrele tesaturii nu se mai deformeaza intind sau strang.

Anti sifonare
Selectand aceasta functie, ciclul de centrifugare va fi impartit in cateva etape, iar la sfarsitul programului, miscarile tamburului vor determina asezarea cu grija si in mod uniform a rufelor in cuva. Acest mod de spalare protejeaza rufele impotriva sifonarii, iar calcarea lor va devenii mult mai usoara si rapida.

Lana
Acest program este conceput special pentru tesaturile din lana care vor fi spalate fara riscul de a se deteriora.

Mini 30'
Programul Mini 30' este special creat pentru haine putin murdare care necesita o spalare usoara. Dupa o zi de lucru sau dupa o petrecere, puteti reda prospetimea hainelor dvs. in numai 30 de minute de spalare la 30 de grade Celsius, economisind astfel timp si energie.

Express
Aceasta optiune poate fi folosita impreuna cu oricare dintre programele destinate spalarii rufelor din bumbac sau materiale sintetice. Timpul de spalare este astfel redus cu 30% pana la 50%, in functie de program si tipul materialului.

Niciun comentariu: