vineri, noiembrie 21, 2008

Masina de spalat Actic - Utile

Acest material vine ca o continuare a articolului in care explicam functiile si butoanele masinilor de spalat Arctic.
Avand in vedere ca trecem printr-o perioada de criza economica in aceasta perioada este foarte important sa ajutam productia interna si o modalitate este si achizitionarea de masini de spalat produse in Romania. Arctic este o companie cu care majoritatea am crescut, avand in decursul timpului cel putin un produs electrocasnic cu aceasta marca. In timp proprietarii fabricii s-au schimabt si nu mai spune despre Arctic ca este o companie romaneasca dar avand in vedere ca isi desfasoara activitatea la noi si ca angajatii sai sunt romani e de inteles de ce vom sustine si vom promova masinile de spalat Arctic.In momentul de fata, gama Arctic cuprinde 7 modele de masini de spalat rufe. Dintre acestea, 3 dispun de afisaj cu display LCD, in timp ce restul de 4 modele sunt masini de spalat rufe electronice cu LED.

Masini de spalat cu LCD 3 modele clasa A+ cu 800, 1000 si 1200 rpm.
BE800A+
BE1000A+
BE1200A+

Masini de spalat cu LED clasa A de la 600 pana la 1200 rpm.
BA600A
BA800A
BA1000A
BA1200A

Masinile de spalat rufe Arctic au urmatoarele dimensiuni: inaltime - 88 cm, latime - 65 cm, adancime - 58 cm. De asemenea, Arctic a lansat o clasa compacta de masini de spalat rufe, cu dimensiunile: inaltime - 85 cm, latime - 60 cm, adancime - 45cm.

Deocamdata Arctic produce doar masini de spalat cu incarcare frontala.

Masinile de spalat din gama Arctic inregistreaza un consum de apa de aproximativ 55 litri/ciclu de spalare.

Durata unui program de spalare variaza in functie de specificul programului respectiv. Astfel, hainele tale pot fi curate in 30 de minute daca folosesti programul Mini 30 sau in 2 ore daca folosesti programele intensive, pentru spalari grele.

Sfaturi oficiale legate de conectarea la apa a unei masini de spalat Arctic.

Pentru conectarea la apa rece se va folosi furtunul imprimat cu albastru, furtun pe care il gasesti in interiorul masinii in momentul livrarii acesteia la domiciliul tau. Pentru a preveni scurgerile de apa, monteaza la capetele furtunului garniturile din dotarea masinii si fixeaza bine capetele furtunului. Capatul in unghi al furtunului se plaseaza pe masina. Pentru o buna functionare a masinii de spalat, presiunea apei trebuie sa fie cuprinsa intre 1 si 10 atmosfere - 1 atmosfera corespune unui debit de apa de 8l/minut. Cand masina de spalat nu este in functiune, este recomandat sa inchizi robinetul. Instructiuni pentru conectarea masinii la sursa de apa curenta poti regasi in manualul de utilizare al fiecarei masini Arctic de spalat rufe.

Bun de stiut!

Pentru a anula un program de spalare in timp ce masina de spalat functioneaza, apasa pe butonul "ON-OFF" de pe panoul de comanda frontal si roteste selectorul de programe pe o pozitie neutra.


Pe panoul de control al fiecarei masini de spalat Arctic ai la dispozitie un selector de programe prin intermediul caruia poti opta pentru oricare dintre programele oferite de masina de spalat. Alege programul potrivit in functie de tipul tesaturii, cantitatea de haine, temperatura de spalare si lasa restul in seama masinii tale de spalat Arctic.

Daca doresti sa schimbi programul de spalare selectat sau pur si simplu sa anulezi programul respectiv si sa lasi spalarea hainelor pe altadata, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe tasta "Reset", aflata pe panoul de comanda frontal al masinii de spalat.

Niciun comentariu: