vineri, ianuarie 30, 2009

Masina de spalat cu incarcare verticala AEG L 47330

Firma germana AEG ,membra a grupului Electrolux, cotat drept cel mai mare producator de produse electrocasnice din Europa a fost cea care a influientat in ultimii ani progresul tehnologic cu care Electrolux a contra atacat concurenta.
Masina de spalat cu incarcare vertical AEG L 47330 confirma cele spuse anterior. Facand parte dintre putinele masini din gama ei cu incarcare maxima de 6 kg,aceasta poate fi o optiune pentru cei care doresc o masina de spalat performanta care sa ocupe un spatiu mic (40*60cm) . AEG l47330 are capacitatea de a monitoriza etapele procesului de spalare pentru a asigura o spalare si clatire impecabila. Aceasta din urma este datorata in primul rand senzorului de spuma , AEG fiind printre primii producatori de masini de spalat care au folosit aceasta inovatie descoperita de Gorenje.
Sistemul de programare este unul complet, aceasta masina fiind capabila sa spele orice fel de rufe , indifferent de tesatura , de la o simpla camasa pana la pilote sip erne, avand in vedere capacitatea de incarcare mare, pentru o masina de spalat cu incarcare verticala.Dintre programe mentionam programul de spalare manuala , foarte important pentru tesaturile delicate care necesita o astfel de spalare, programul mix&wash care va permite sa incarcati masina de spalat cu orice fel de rufe indifferent de tesatura si culoare, asigurand o spalare eficienta la 30 de grade a acestora. Programul adiacent programului presetat, Time Manager , despre care s-a tot discutat in articolele anterioare isi face si el simtita prezenta asigurandu-va posibilitatea de a reduce timpul presetat al programului ales , masina de spalat monitorizand in tot acest timp daca incarcarea permite acest lucru.
Avanatajul masinilor de spalat cu incarcare verticala ,fata de cele cu incarcarea frontala este dat de sistemul de prindere. Desi sunt mai mici ca dimensiuni, aceste sunt mai robuste, avand 2 puncte simetrice de prindere si prin urmare riscul sa aveti probleme cum ar fi deteriorarea rulmentilor , scade semnificativ. Un alt castig este dat de o stabilitate mai mare fata de masinile cu incarcare frontala si prin urmare contragreutati mai mici si o greutate redusa. Balansul masinii este oricum monitorizat de un sistem de control al balansului cu care masina AEG L47330 este dotata.
Eficienta si robusta, dotata cu ultimele noutati in materie de programe de spalare cat si programe de asistenta a etapelor spalarii, masina de spalat cu incarcare verticala AEG L47330 este o alegere perfecta pentru cei care doresc o masina de spalat performanta. Un alt plus al acestei masini este dat de capacitatea de incarcare mare si destul de rar intalnita pentru o masina de spalat cu incarcare verticala.
Alte masini de spalat AEG
Alte masini de spalat cu incarcare verticala

Niciun comentariu: