vineri, ianuarie 16, 2009

Masina de spalat INDESIT WIXE 147

Masina de spalat INDESIT WIXE 147 face parte din gama EVOLUTION a producătorului italian, ultima gama de pe piața din Romania. Mașinile de spălat Indesit sunt recunoscute ca fiind mașini de spălat robuste, care sunt intotdeauna un raport bun calitate-preț.
INDESIT WIXE 147 este varful acestei game oferindu-i utilizatorului o autonomie mare pe programare., posibilitatea de a stoarce foarte eficient rufele, masina de spalat avand o viteza maxma de centrifugare de 1400de rotatii pe minut, la o incarcare maxima de 6 kg. Avantajul fata de o masina cu o capacitate de 5 kg o reprezinta posibilitatea de a spala articole mai voluminoase cum ar fi pernele sau pilotele.
Din gama de programe va mentionam pe langa programele clasice: bumbac, sintetice, delicate, programul scurt de 30 minute eficient in cazul unei incarcari reduse, programul presetat pentru perdele, precum si un program exclusiv Indesit cu ajutorul caruia puteti spala adidasi si tricouri.
Masina de spalat WIXE 147 este un raport foarte bun calitate-pret fiind printre putinele masini de spalat cu 6 kg capacitate de incarcare si 1400 de rotatii la centrifugare la un pret foarte accesibil.


Alte masini de spalat Indesit:
Masina de spalat cu incarcare frontala Indesit WIL 62 (EX)
Masina de spalat cu incarcare frontala Indesit WIL 85
Masina de spalat cu incarcare frontala Indesit WIL 105
Masina de spalat cu incarcare frontala Indesit WISE 107 X
Masina de spalat cu incarcare frontala cu uscator Indesit WIDL 126 (EX)


Niciun comentariu: